Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ferfiak es egyeb nyalanksagok

Ferfiak es egyeb nyalanksagok

A lany akivel talalkozgatok hat honapja

2016. február 28. - edina.

A mi generacionk produktuma ez a fajta parkapcsolat. Ahogyan az angol mondana, no strings attached - just seeing each other. Regisztralsz Tinderre. Megismered. Te mosolyogva belemesz. Hisz ez nem csak szex! Elvisz vacsorazni. Hazavisz. Kavet csinal neked reggel. Tudja a kutyad nevet. Telik az ido es ugy erzed lassan mindent tud rolad. Karacsonyra ajandekot vesztek egymasnak. Aztan egyszer csak rajossz, hogy eltelt egy fel ev es te meg mindig csak a lany vagy, akivel talalkozgat.

Miert megyunk bele ezekbe a kapcsolatokba? Miert hagyjuk, hogy ertekes honapok teljenek el az eletunkbol ures igereteken csuszva? Ennyire ketsegbeesettek lennenk mi nok? Vagy csupan kenyelmesebb 'az ebbol meg barmi kialakulhat' cimke alatt elni? A sajat almainkban letezunk? Apro boldogsagmorzsakon elunk honapokig es eszre sem vesszuk, ahogy csont es borre valtozunk mentalisan?

Szerintem egy kicsit mindegyik es igazabol egyik sem. Megalkuszunk. Ki azert, mert kozelit a harmincothoz es ki tudja, olyan jo ferj lenne belole, ki azert, mert elotte evekig a szingliletben fulladozott es most mar belefasult a randizas husdaralojaba, ki pedig egesz egyszeruen csak alomvilagban el es nem letezo tulajdonsagokkal disziti fel a kapcsolatban fel labbal sem letezo himet.

Amikor ket ember kozul csak az egyik mukodteti a kapcsolatot, akkor nyilvan a mukodteto felnek rengeteg energiajaba kerul fenntartani a kellemes szintet. A masiknak semmi dolga - O kenyelmesen hatradol es relaxal a langyos vizben. Talan valahol a lelke melyen egy kicsit rosszul erzi magat, hisz a masik vert verejtekezik, hogy minden a megfelelo mederben folyjon, dehat Istenkem, o akarja, senki sem kenyszeriti semmire. Es akkor tortenik meg, hogy a masik fel elveszti onmagat. Veres szemekkel figyeli nap mint nap, ahogy a masik meg tobbet ker belole es a vegere mar nincs mibol adni. Baratunk pedig, aki mindezidaig a napagyban ult es kellemesen elvezte a behatarolhatatlan hugymeleg kapcsolat minden elonyet, most ertetlenul nez erre a kiegett, kovetelezo nore, aki halvanyan sem emlekeztet arra a szemelyre, aki valaha megtetszett neki. Igy o felall es elsetal. Kicsit faj a szive, egy kicsit nehez is, de igazabol minden nagyobb serules nelkul meguszta.

A kapcsolat mukodtetoje pedig ertetlenul ul es bamul maga ele. Hisz en mindent megtettem! Igen, mindent. Azt is, amit nem kellett volna. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ablondieinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr778389602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása